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https://hdl.handle.net/20.500.14094/90001772
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8
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2024-04-24
03:32 集計
)
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説明
90001772 (fulltext)
pdf
4.61 MB
6
メタデータ
ファイル出力
メタデータID
90001772
アクセス権
open access
出版タイプ
Accepted Manuscript
タイトル
Adaptive ingredients against food spoilage in Japanese cuisine
著者
著者ID
A0049
研究者ID
1000080322775
KUID
https://kuid-rm-web.ofc.kobe-u.ac.jp/search/detail?systemId=77d2f14f66234fa7520e17560c007669
著者名
Ohtsubo, Yohsuke
大坪, 庸介
オオツボ, ヨウスケ
所属機関名
人文学研究科
収録物名
International Journal of Food Sciences and Nutrition
巻(号)
60(8)
ページ
677-687
出版者
Informa UK
刊行日
2009-12
公開日
2013-07-03
カテゴリ
人文学研究科
学術雑誌論文
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資源タイプ
journal article
言語
English (英語)
ISSN
0963-7486
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関連情報
DOI
https://doi.org/10.3109/09637480802033502.
URI
http://informahealthcare.com/loi/ijf
URI
http://informahealthcare.com/doi/abs/10.3109/09637480802033502
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